Ібрагім Каргбо: «Молоді гравці можуть стати частиною дуже сильної, найкращої в Україні команди»

Ібрагім Каргбо: «Молоді гравці можуть стати частиною дуже сильної, найкращої в Україні команди»

- Ібрагіме, як почуваєшся у фізичному й ігровому плані, провівши першу тренувальну гру після міжсезоння?

- Відверто кажучи, на найпершому тренуванні всі гравці виглядали трохи важкими після відпустки. У мене теж було таке відчуття, незважаючи на те, що я готувався додатково за власною програмою. Перше ж тренування було дуже інтенсивним. Таким самим видалося і друге. Нам довелося швидко пристосуватися до таких навантажень. Зате сьогодні ми вже почувалися краще, ноги були легкими. Насправді, пауза була нетривалою, усього десять днів, тому ми можемо повернути форму досить швидко. Сьогодні ми показали це на полі, зігравши три тайми по 30 хвилин. Ще через кілька ігор ми будемо почуватися відмінно.

- Які враження від перших днів роботи під керівництвом Мірчі Луческу?

- Зараз усі сповнені рішучості, усі працюють з єдиною метою - перемагати та завойовувати трофеї. Усі знають, що Мірча Луческу досяг успіху в цьому протягом своєї кар'єри. У Луческу - чемпіонська філософія, він звик перемагати. І тепер наша команда хоче добиватися перемог разом із ним.

- У команду повернулися гравці з оренд. Як швидко налагодиться взаємодія з новими гравцями?

- Побачивши цих хлопців у справі, можу сказати, що це дуже талановиті гравці. У них хороший потенціал, усі вони - молоді футболісти. Я ж теж молодий гравець. Граючи і тренуючись з ними, я можу чогось у них вчитися, прогресувати, оскільки багато хто з них уже пограв на високому рівні, за основні команди, у важливих матчах. Тому я можу у них чомусь навчитися попри те, що ми одного віку. Вік не має значення. Я хочу прогресувати, вдосконалюватися. Дуже добре, що ці всі талановиті хлопці зараз повернулися в команду. Вони можуть стати частиною команди, яка буде дуже сильною, найкращою в Україні.

- Чи була в тебе персональна розмова з головним тренером?

- Ще ні, але сподіваюся, що дуже скоро відбудеться. Я з нетерпінням чекаю цієї розмови, аби звернутися до нього за порадами, дізнатися, у чому мені потрібно додавати, які компоненти в моїй грі вдосконалювати. Я часто чую звідусіль, що у мене хороший потенціал. І ось зараз прийшов час його розкривати та використовувати. Я тут з конкретною метою - приносити користь «Динамо» на полі. Моя мета - стати основним форвардом цієї команди. Знаю, що завоювати місце у складі непросто, оскільки в команді серйозна конкуренція. Але мене це не зупиняє, зараз саме час узятися до роботи. Я не розглядаю варіанти з орендою і навіть не думаю про інші клуби, хочу приносити користь «Динамо» і повністю сфокусований на цьому.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер