Ідейє готується засоромити своїх критиків

Ідейє готується засоромити своїх критиків

Попередній список Кеші складався з 24-х місцевих гравців та 18-ти гравців, які виступають в європейських клубах. Представники команд національної асоціації були викликані на збір із метою перевірки найближчого резерву збірної напередодні Кубка африканських націй 2014.

Київський динамівець Браун Ідейє, якого знову запрошено під прапори національної команди, в інтерв'ю виданню www.vanguardngr.com дав відповідь критичним відгукам місцевих ЗМІ стосовно своєї гри у складі Нігерії:

«Моє бажання грати та приносити користь своїй країні таке ж велике, як і завжди, і я не збираюся хвилюватися з приводу критики.

Я професіонал та знаю, що найкращий спосіб відповісти на критику – сконцентруватися на грі та належним чином виконувати свою роботу. Зараз саме час це зробити.

Я готовий, як ніколи, зробити свій внесок, щоб принести перемогу своїй команді. Я – командний гравець, й успіх команди для мене завжди на першому місці. Мене іноді звинувачують в тому, що я не використовую гольові моменти, але гадаю, що я виправлюся.

Я не готовий захищати себе на сторінках газет, але мої тренери чудово знають, скільки користі я приношу. Буду продовжувати докладати максимум зусиль, і все налагодиться. Зроблю все, щоб Нігерія могла мною пишатися».

Нагадаємо, 7 вересня у Калабарі на «суперорлів» чекає матч проти Малаві.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер