Ідейє та компанія громлять острів'ян

Ідейє та компанія громлять острів'ян

Матч проходив у Белу-Орізонті, на арені «Мінейрао» (місткість 69,950), яка наступного року прийматиме матчі Кубка світу.

«Суперорли» були беззаперечними фаворитами цієї зустрічі, що вони почали доводити вже з перших хвилин. На 5-й хвилині 20,187 глядачів стали свідками першого гола нігерійців у виконанні Ечіджіле. За п'ять хвилин перевагу нігерійців подвоїв Одуамаді, який забив і третій м'яч у ворота Таїті на 26-й хвилині.

Київський динамівець Браун Ідейє з'явився на полі на 53-й хвилині. Буквально одразу ж таїтяни відіграли один гол.

Незважаючи на рахунок на табло, Браун вийшов на свою 16-у гру в національній збірній з хорошим бойовим настроєм, адже різниця м'ячів у групі може зіграти вирішальну роль.

Із появою Брауна нігерійці знову активізувалися в атаці. На 68-й хвилині Ідейє готовий був замикати пас Одуамаді, проте це за нього зробив захисник збірної Таїті Тео, який зрізав м'яча у власні ворота.

На 76-й хвилині Браун записав на свій рахунок гольову передачу. Він прорвався правим флангом, увійшов до штрафного майданчика суперників та виконав філігранний пас на лінію воротарського майданчика, перехопити який не змогли ані захисник, ані воротар, а Одуамаді залишалося лише підставити ногу, щоб спрямувати м'яча в порожні ворота.

На 80-й хвилині шостий гол нігерійців, скориставшись цілковитою плутаниною в захисних побудовах збірної Таїті, забив Ечіджіле. Таким чином, нігерійці забили у ворота острівної збірної по три голи в кожному з таймів, пропустивши при цьому лише один.

Нагадаємо, в іншому матчі першого туру групи «В» Іспанія переграла Уругвай 2:1.

У 2-му турі 20 червня Нігерія зіграє з Уругваєм, а іспанці проекзаменують таїтян.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер