Ігнатьєв та Ребров переглянуть «Бешикташ» (+фото)

Ігнатьєв та Ребров переглянуть «Бешикташ» (+фото)

Позаду четвертий день напруженої роботи динамівців Києва на підготовчому зборі в Ізраїлі. Пройшов він за заздалегідь складеним розпорядком, включаючи два півторагодинних тренування, необхідні відновлювальні процедури. До звичної програми додалося… купання в Червоному морі. Саме до його теплих вод у християнське свято Хрещення Господнє тренери та з десяток гравців поринули перед обідом. Вважається, що вода цього дня набуває особливої чудодійної сили.

Поступово гравці входять до тренувального циклу. Позаду спогади про солодкі дні відпочинку, тепер уся увага на тренуваннях та контрольних матчах, яких в Ізраїлі буде п’ять. Перший із них відбудеться в Ейлаті проти місцевої команди «Бней Ейлат», що виступає в південній зоні Ліги Алеф чемпіонату Ізраїлю. Можливо, лави суперника підсилять гравці інших команд міста. У будь-якому випадку, на цьому етапі підготовки на рівень опонентів не варто звертати увагу.

Інша справа другий збір, який пройде в Марбельї і буде передувати матчу з «Бешикташем». Там і суперники вийдуть рангом вище, за результатами ігор з якими можна буде робити певні висновки. В Ізраїлі, як зазначив Юрій Сьомін, шанс буде надано всім викликаним на збір гравцям, напевно в кожному з таймів «Динамо» виступатиме різними складами.

Свого першого суперника в нинішньому році, «Бешикташ», динамівці уважно вивчають. У грі проти «Бучаспора» (21 січня) переглядати «чорно-білих» збирався Сергій Ребров, проте співробітники посольства поставили молодому тренеру одноразову візу для в’їзду до Ізраїлю, тому повернутися до Ейлат у Реброва не вийшло б. Замість нього до Туреччини вирушить Борис Ігнатьєв. А Ребров своїми очима прогляне суперника в іншому матчі чемпіонату, 30 січня з «Буюксехіром», після чого повернеться до Києва.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер