Ігнатьєв поспостерігав за прагматичною перемогою ПСЖ

Ігнатьєв поспостерігав за прагматичною перемогою ПСЖ

Команда італійського наставника французів Карло Анчелотті на рідному «Парк де Пренс» у присутності 45,000 глядачів впевнено переграла «Тулузу» - 2:0 (епізод гри на фото). Зробила вона це у своєму типово прагматичному стилі. Не давлячи на гостей з перших хвилин, парижани відкрили рахунок ближче до кінця першого тайму, після того як аргентинець Хав'єр Пасторе, прийнявши довгу передачу від Марко Веретті, майстерно перекинув м'яч над воротарем тулузців Ахамадою.

У другому таймі, ще більш «засушивши» гру, ПСЖ зловив «Тулузу» на контратаці. Джеремі Менез, отримавши з глибини вивірений пас від Пасторе, (а тому раніше передачу віддав Вератті) прорвався в штрафний майданчик і, побачивши Златана Ібрагімовича, який перебував до того в пасивному офсайді, точно переадресував тому м'яч. Шведській зірці столичного гранда не склало труднощів переправити футбольний снаряд у сітку воріт і зафіксувати для себе вже п'ятий гол у поточному чемпіонаті.

Надалі ПСЖ перейшов на позиційну гру і здобув другу поспіль перемогу (після трьох нічиїх на старті) в Лізі 1 і підтягнувся до лідерів «Марселя» та «Ліона».

Склад «Парі Сен-Жермен»: Сірігу, Сахо, Алекс, Максвелл, Жалле, Матуіді, Вератті (Арман, 83), Мотта, Пасторе (Шантом, 70), Менез (Нене, 76), Ібрагімович.

Не використані гравці запасу: Ареола, Камара, Оаро, Гамейро.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер