Ігор Горбач: «Матч із «Депортиво» – ще одна можливість перевірити свої сили на тлі сильного суперника»

Ігор Горбач: «Матч із «Депортиво» – ще одна можливість перевірити свої сили на тлі сильного суперника»

Нападник «Динамо» U19 Ігор Горбач розповів про те, як провів відпустку, а також поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з іспанським «Депортіво» d Юнацькій Лізі УЄФА.

- У принципі, поразка від «Бенфіки» в останньому турі Юнацької Ліги УЄФА вже забулася. Найголовніше, що ми пройшли далі з другого місця. Тому у відпустці, в принципі, вдалося розслабитися та відпустити погані думки. У плей-оф потрапили на сильну команду, іспанський «Депортіво», і це ще одна можливість перевірити свої сили на тлі хорошого суперника.

Тренер із фізпідготовки склав для нас програму для індивідуальної роботи у відпустці, тому трохи відпочивши, необхідно було забувати про свята та приступати до занять. Це була робота у залі – на прес, руки, а також біг.

Упевнений, кожен із нас свідомо підходив до цього питання – як індивідуальних занять, так і дієти, щоб не набрати зайвих кілограмів. Думаю, ні в кого не буде проблем із зайвою вагою.

Щодо наших амбіцій, то необхідно вигравати на міжнародній арені та спробувати дійти до фіналу Юнацької Ліги УЄФА. Та й у чемпіонаті України, звичайно, також хочемо посісти перше місце.

Із «Депортіво», впевнений, буде складно, але ніхто й не казав, що може бути легко. Особливо враховуючи, що суперник, на відміну від нас, зараз у змагальному циклі, адже в Іспанії немає зимової паузи. Думаю, за час зборів ми зможемо добре підготуватися до майбутнього протистояння та досягти позитивного результату.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер