Ігор Горбач: «Слідкую за статистикою, маю всі шанси покращити свої показники»

Ігор Горбач: «Слідкую за статистикою, маю всі шанси покращити свої показники»

Форвард «Динамо» U19 Ігор Горбач забив два м'ячі у ворота «Зорі» U19 у 18-му турі юнацької першості (5:1), а після матчу дав коментар клубним ЗМІ.

- Загальні враження від матчу, здається, що вам багато чого вдалося?

- Це була конструктивна гра з боку обох команд. Жоден із суперників не сидів в обороні, ми та «Зоря» грали у відкритий футбол, намагалися створити моменти. Від результату та двох моїх голів залишилися лише позитивні емоції.

- Перший гол ти забив, проявивши індивідуальну майстерність, а у другому залишилося лише ногу підставити...


- Будь-які голи важливі, щоб підставити ногу треба бути у потрібному місці, у потрібний час. Це те, що повинні робити форварди, потрібно відчути момент та завершити зусилля партнерів точним ударом.

- Матчі проти «Зорі» мають більш принциповий характер? У складі суперника було багато вихованців нашого клубу, які грають там на правах оренди.


- Так, відчувалась принциповість протистояння. У наших суперників є амбіції, вони хочуть довести, що гідні грати у такій команді, як «Динамо». У той же час, для нас це конкуренція та можливість довести, що ми маємо грати за цю команду на даному етапі.

- Наскільки ти слідкуєш за своєю статистикою?

- Так, я слідкую й за статистичними даними. У першій половині сезону я мало забивав, мав би робити це частіше. Зараз набрав форму, дуже хочу покращити свої показники. Думаю, що всі шанси поборотися за лідерство у списку бомбардирів у мене є (Ігор забив 7-й та 8-й голи, він відстає від трьох гравців за цим показником у лізі - Прим. ред).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер