Ігор Горбач: «У футболі неможливо реалізовувати кожен момент, але прагнути до цього потрібно»

Ігор Горбач: «У футболі неможливо реалізовувати кожен момент, але прагнути до цього потрібно»

Нападник «Динамо» (U19) Ігор Горбач забив гол у виїзному матчі з «Інгульцем» (2:1), посприявши перемозі своєї команди. Після гри футболіст поділився своїми враженнями.

- У першому таймі ми грали досить непогано, забили два м'ячі. Напевно, десь розслабилися, і відразу же після перерви пропустили. Після вилучення було важко, але матчі з «Інгульцем» завжди такі, тому що у них бойова команда. Ми до такої гри і готувалися.

- Відкрити рахунок удалося Діалло, для якого цей гол став дебютним за «Динамо»...

- Пройшла хороша комбінація. Я відкрився, віддав на Скрипника, а він уже вивів до воріт Діалло. Самба - хороший футболіст, він посилив нас, і в цьому епізоді вирішив задачу, як справжній форвард.

- Для тебе теж було дуже важливо відзначитися...

- Так, це дуже важливий гол для мене. Це перша гра в сезоні, у якій я вийшов у стартовому складі, і дуже хотілося забити. Дякую Царенку, він видав блискучу передачу, і мені залишалося реалізувати вихід віч-на-віч.

- За неймовірної спеки в першому таймі ви домінували на полі. Це свідчить про те, що ви вже набрали фізичні кондиції?

- В принципі, так. Ми викладаємося на кожному тренуванні, усі хлопці стараються, і до цієї гри ми підійшли в дуже хороших кондиціях. Тренери попереджали, що буде важко, тому ми включилися вже з розминки й намагалися підтримувати високий рівень протягом усього матчу.

- Якби ви забили третій м'яч до перерви, у другому таймі проблем було б менше?

- Так, міг забивати і я, і Волошин. Але це футбол, і неможливо реалізовувати кожен момент. Хоча прагнути до цього необхідно.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер