Ігор Конівець: «На перший погляд усі гравці перебувають у хорошому стані»

Ігор Конівець: «На перший погляд усі гравці перебувають у хорошому стані»

Лікар першої команди «Динамо» Ігор Конівець розповів про медобстеження, яке пройшли футболісти «біло-синіх» перед початком підготовчого періоду.

- На перший погляд усі гравці перебувають у хорошому стані. Протягом двох днів вони проходили обстеження у вузьких спеціалістів – невропатолога, отоларинголога, офтальмолога, кардіолога, здавали лабораторні аналізи, а також мали інструментальні дослідження, серед яких ЕХО-кардіографія та УЗД черевної порожнини.

За попередніми результатами досліджень суттєвих зауважень чи змін у гравців ми не бачимо. Повні результати досліджень ми отримаємо десь за дві-три доби, проаналізуємо їх, і потім будемо вирішувати, чи потрібні додаткові обстеження.

- Чи є якісь обстеження, які мають особливу важливість для футболістів?

- Для гравців одним із найбільш боязких обстежень завжди було на наявність жиру в організмі. До всіх інших досліджень вони ставляться спокійно й питань не виникає.

- Чи є у когось проблеми із зайвою вагою?

- Є, але прізвищ називати не буду. Ми будемо дивитися, як можна це скоригувати, але думаю, що все буде гаразд і всі зможуть витримувати навантаження, які пропонуватиме тренерський штаб на зимових зборах.

- Уболівальники найбільше чекають на повернення Андрія Ярмоленка. Яка динаміка його відновлення, чи все йде за графіком?

- Динаміка позитивна, він уже займається індивідуально, але, гадаю, за тиждень-два він уже приєднається до загальної групи. А там уже будемо дивитися на його стан. За результатами обстежень у нього все добре. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер