Ігор Костюк: «Добре, що все закінчилося нашою перемогою»

Ігор Костюк: «Добре, що все закінчилося нашою перемогою»

Старший тренер «Динамо» U19 Ігор Костюк прокоментував виїзну перемогу над «Олександрією» (3:2) у рамках 27-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд.

- Потужно почали, забили три м'ячі, могли ще відзначатися. Але й біля наших воріт також були моменти, де могли пропустити. Потім припустилися як командних, так і індивідуальних помилок, і все ж пропустили двічі. До цього призвело недотримання настанов, неправильне розташування гравців під час стандартних положень та непорозуміння між гравцями.

Знову позначилася наша проблема – раніше, коли вигравали настільки впевнено, то доводили свою перевагу до п'яти-шести м'ячів, а зараз у нас щось не складається, не вдаються швидкі контратаки й не можемо правильно розпорядитися м'ячем.

- Рахунок 3:0, команда грає в більшості, але потім пропустили двічі й усе одно без нервів не обійшлося. Чому так сталося? Чи не було надмірного заспокоєння у гравців?

- Це тактична незрілість наших гравців. Той же Філатов грав лише третій матч, Сизонюк після тривалої паузи, і було помітно незіграність при довгих передачах чи переміщеннях. Плюс у епізоді з першим пропущеним м’ячем помилився воротар, не оцінив ситуацію, потім швидко пропустили другий після стандарту… Але настрій був відповідний грі, і добре, що все закінчилося нашою перемогою.

- Кремчанін сьогодні забив два м’ячі. Погоджуєтеся, що Дмитро в першому колі й у весняній частині сезону – це фактично два різних футболісти?

- Загалом, на полі працює вся команда. Зрозуміло, що Дмитро – стабільний гравець, і ми прагнемо до того, щоб футболісти в кожній грі діяли на максимальній самовіддачі та концентрації. Заради цього працюємо на тренуваннях, маємо тактичні заготовки. Якщо це все втілюється в матчах, то хлопці прогресують.

- За втраченими очками «Динамо» поступається «Руху» п’ятьма очками. Боротьба за чемпіонство ще не закінчена?

- Як говориться, надія помирає останньою. Ми будемо старатися вигравати всі свої матчі, добиватися максимуму, а також сподіватися, що «Рух» десь втратить очки. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер