Ігор Костюк: «Досягли перемоги завдяки організації та бійцівським якостям»

Ігор Костюк: «Досягли перемоги завдяки організації та бійцівським якостям»

Старший тренер «Динамо» U19 Ігор Костюк прокоментував виїзну перемогу над «Шахтарем» (2:0) у рамках 7-го туру чемпіонату серед юнацьких команд.

- Хлопці виконали установку на гру та досягли позитивного результату. Думаю, це повністю їхня заслуга, є позитивні здвиги у плані відношення, агресії на полі. Сьогодні грали компактно, добре взаємодіяли всередині, створили достатньо моментів та в підсумку виграли матч.

- Хлопці зробили висновок після попереднього матчу, з «Рухом», та подумали над своєю поведінкою?

- У нас була серйозна розмова. Ми розмовляли стосовно відношення на тренуваннях, з приводу швидкостей, на яких ми маємо грати, про єдиноборства, боротьбу, дуелі. І сьогодні це все подіяло. Ми знаємо, що у «Шахтаря» індивідуально сильна команда, але за рахунок організації та бійцівських якостей ми досягли перемоги.

- Сьогодні вам допоміг Самба Діалло…

- Самба – гравець першої команди. Він давно не грав, і йому потрібна була практика. За віком він може грати за нашу команду, тож сьогодні був корисним – зокрема, заробив пенальті, завдяки якому ми повели в рахунку.

- Загалом, як прийняли Самбу назад?

- Це наш гравець, він добре виступав за нас, приносив результат, коли ми добивалися перемог у Юнацькій Лізі УЄФА. Йому комфортно тут, він усе знає, за якою тактикою ми граємо. Думаю, для нього також корисно отримати тут ігрову практику.

- Зараз «Рух» перебуває на першому місці. Будете наздоганяти?

- Це футбол. Ми на кожну гру виходимо з метою перемогти. А рахувати очки будемо, коли буде кінець чемпіонату.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер