Ігор Костюк: «Хлопці думали, що переможуть за рахунок своєї майстерності»

Ігор Костюк: «Хлопці думали, що переможуть за рахунок своєї майстерності»

Наставник юнацької команди «Динамо» Ігор Костюк прокоментував перемогу своїх підопічних у домашньому поєдинку над «Минаєм» (2:0) та поділився враженнями від гри:

- Сьогодні ви грали з аутсайдером, але гра склалася непросто, із чим це пов’язано?

- З тим, чого я найбільше остерігався – не було належного настрою, хоча до гри ми про це говорили з хлопцями. Має бути іскра, хлопці мають виходити на футбольне поле із бажанням перемагати та прогресувати. На жаль, сьогодні у першому таймі наші футболісти трохи «заснули» та повільно діяли. Очевидно, вони думали, що мають запас міцності та переможуть за рахунок своєї майстерності.

- Двічі відзначився ваш найкращий бомбардир Ігор Горбач, хоча після матчу за збірну України йому наклали шви, як він почувається?

- З ним усе добре, у нього було розсічення, але шви вже зняли, він протягом тижня з нами тренувався, і добре, що вже повернувся до складу і, як справжній форвард, забив два м’ячі.

- У якій формі перебуває Маткевич?

- Ви сьогодні бачили, у якій він формі. Поступово набиратиме свої оптимальні кондиції, але це не так просто, адже він пропустив два тижні.

- Чи є шанси, що Янчишин буде готовий до наступної гри?

- Ні, до наступного матчу він ще не готуватиметься, адже лише нещодавно зняв лангету. Поступово почне ходити до тренажерної зали, але поки що не виходить на пробіжки. Лікарі сказали, у нього усе зажило, тож будемо сподіватися, що він відновиться якомога швидше та повернеться до строю.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер