Ігор Костюк: «Ми домінували в тактичному плані, правильно побудували свою гру»

Ігор Костюк: «Ми домінували в тактичному плані, правильно побудували свою гру»

Головний тренер «Динамо» U19 Ігор Костюк прокоментував переможний матч проти СК «Дніпро-1» (6:1).

– Які ваші враження від гри? Здалося, що хлопці впоралися і виконали вашу установку.

– Достатньо потужний був початок гри. Ми високо пресингували, накривали суперника, завдяки цьому створювали моменти й забили два швидкі голи. Потім створили ще декілька моментів, почали грати в атаці не так агресивно, стали грати академічно, не забили ще декілька м’ячів, внаслідок чого пропустили гол. Маткевич послизнувся, Кремчанін не звузився, і пропустили гол. Цим ми дали впевненість команді суперника, вони вже зрозуміли, що теж можуть грати, і трошки втратили ініціативу.

У перерві зробили корективи, перебудувалися, розказали хлопцям, завдяки чому можна розкривати оборону суперника і це принесло нам голи й моменти.

– Як ви налаштували команду після нічиєї з «Поліссям»? Чи були засмучені хлопці, який був настрій у гравців після цієї гри?


– Ви бачили, що з «Поліссям» також були моменти, але ми їх не реалізували. Сьогодні ці моменти реалізували, це додало команді впевненості. Вони всі розуміють, що зараз кожна гра, як фінал, бо ми боремося за чемпіонство.

– Сьогодні гра вийшла такою видовищною і цікавою. Приємно грати з командами, які не закриваються в обороні?

– Сьогодні ми домінували в тактичному плані, правильно побудували свою гру - це принесло нам результат. Я вважаю, що сьогодні завдяки нашій тактиці ми здобули перемогу.

– У цьому матчі не грав Осипенко. Наскільки це велика втрата для вас? Чи довелось перебудовувати гру?

– Трішки перебудувалися, але це на результат не впливає, тому що є ким замінити. Осипенко пропускав матч через 4 жовті, але наступну гру вже гратиме.

– У наступному матчі не гратиме Кремчанін, який перебрав жовтих карток...

– Так, це футбол, це процес, за якого накопичуються жовті картки. Ми розуміємо, що деякі ігри будемо грати без деяких виконавців. Але в нас достатня лава запасних. Кожен гравець, який сьогодні є у нас, може вийти на поле і нав’язувати конкуренцію.

– Сьогодні у вас був дебютант, який не є вихованцем клубної академії. Що ви можете про нього сказати вже?
(мова про захисника Федіра Коломійця - прим. fcdynamo.com).

– Це гравець 2007 року народження, в якого є потенціал, який потрошки прогресує. Він приїхав до нас і захворів, але зараз вже набирає форму. Думаю, що він буде для нас підсиленням вже в наступному сезоні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер