Ігор Костюк: «Не вистачило концентрації, у першу чергу при контролі м'яча»

Ігор Костюк: «Не вистачило концентрації, у першу чергу при контролі м'яча»

Старший тренер «Динамо» U19 Ігор Костюк прокоментував виїзну нічию з «Вересом» (1:1) у рамках 2-го туру юнацької першості.

- Не вистачило концентрації, у першу чергу при контролі м'яча. Не вдавалися швидкі переходи, не були готові до втрати м'яча - захисники не зовсім вдало концентрувалися. Тому й моменти виникали біля наших воріт, і гол пропустили. Також у першому таймі були епізоди, коли втрачали м'яч у простих ситуаціях, програвали у боротьбі один в один.

- Порівняно з матчем у Олександрії, була довша лавка запасних, і футболісти виходили на заміну у другому таймі. Вони підсилили гру?

- Футболісти після хвороб, ще не в тонусі. Розраховували, що вони додадуть нам швидкості та агресії біля воріт суперника, але реалізувати свої моменти не вдалося.

- Перед сезоном команда виграла міжнародний турнір у Чехії. Чи готові ваші підопічні до сезону, грати саме на дистанції?

- В принципі, готові, але ви самі бачите, що зараз ми грали через три дні на четвертий, і ті гравці, які хворіли, не встигнули відновитися, набратися сил, що ми йй бачили це на полі.

- Матчі з «Вересом» складаються по-різному. Минулого сезону була так само нічия й розгромна перемога. Чемпіонат U19 - це якраз мова не про стабільність?

- Я вже казав, що коли прибрали чемпіонат U21, команди почали якісніше ставитися до кадрпового відбору, грають футболісти, які справді заслуговують, а не просто відбувають номер на полі. Тому кожна гра - це напруга, боротьба ща результат та очки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер