Ігор Костюк: «Припустилися багатьох помилок у технічному плані»

Ігор Костюк: «Припустилися багатьох помилок у технічному плані»

Коментар старшого тренера "Динамо" U19 Ігоря Костюка після зустрічі з "Рухом" у рамках 6-го туру юнацької першості України (2:3).

- "Рух" представляє нашу країну в єврокубку - Юнацькій лізі УЄФА. Тому ми пішли назустріч супернику, провівши матч на їхньому полі, щоб "Рух" мав більше часу на відновлення.

Однак потрібно дивитися, перш за все, на свою гру. У "Руха" хороша команда, але ми сьогодні припустилися багатьох помилок у технічному плані. І це призвело до нервозної гри на нашій половині поля, особливо в першому таймі.

Хоча в подальшому ми вирівняли гру, через помилки не було якості, яка б допомогла нам створювати гольові моменти, забивати голи та досягти перемоги. 

- Цей матч підніс хороший урок?

- Авжеж. Я сказав хлопцям, щоб не мали ілюзій і спустилися на землю. Тому що з таким відношенням, із такою якістю передач і своєчасних відкривань, яка була в першому таймі, неможливо досягати високих результатів.

Така команда, як "Рух", вміє грати сама, їй не потрібно допомагати. Але сьогодні правила трактувалися по-різному в наш бік і в бік "Руха". Вони тиснуть на суддю, уся лава запасних кричить - і арбітр, не задумуючись, призначає 11-метровий. У минулому матчі з "Вересом" львів'яни забили з пенальті на 94-й хвилині, у матчі з "Зорею" за нічийного рахунку на їхню користь був призначений пенальті. Сьогодні теж у наші ворота було два пенальті, а в іхній бік, при потраплянні м'яча в руку, не було.

- Наступний поєдинок - також із принциповим суперником. Чи буде особлива підготовка до "Шахтаря"?

- У нас зараз іде процес становлення, прививаємо гравцям тактичні вимоги, які ми б хотіли, щоб вони виконували. Кожна гра для нас - це крок уперед, розуміння футболістами, як грати - на яких швидкостях, з яким відношенням. Тому проаналізуємо гру "Шахтаря" та готуватимемося до зустрічі з ними.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер