Ігор Костюк: «У сьогоднішній поразці винна вся команда»

Ігор Костюк: «У сьогоднішній поразці винна вся команда»

Наставник «Динамо» U19 Ігор Костюк прокоментував поєдинок своїх підопічних проти житомирського «Полісся», у якому кияни поступилися з рахунком 1:2:

 - Відчуваю розчарування у тому, що стосується бійцівських якостей та якості самої гри. Знову створюємо моменти, але не можемо завершити їх та якісно доставити м’яч у зону завершення. Основне – припускаємося таких помилок, яких не можна допускати. Суперник створив три моменти, і з них двічі забив.

- Наскільки було складно перелаштовуватися після вилучення?

- Ви бачили, ми добре грали, але наприкінці наші нападники не дуже добре займали свої позиції. Відпрацьовуємо ці моменти, але, на жаль, сьогодні це не спрацювало.

- Чи є у вас питання до рішень арбітра?

– Аналізуючи чемпіонат світу, у подібних моментах судді додають по 12-15 хвилин. В нашому матчі футболісти лежали по дві хвилини, було сім зупинок гри, були заміни. А додали лише сім хвилин. Але це не головне. Можна казати, що на Пономаренку був пенальті. Втім, це не те, на чому потрібно робити акцент. Наголошувати потрібно на нашій власній грі, нашому відношенні та нашій реалізації. Це основне.

- Чи рання втрата Маткевича вплинула на перебіг гри?

- Він один із наших лідерів та ключових гравців. Йому вже зробили обстеження - у нього перелом. Звісно, він активно грає, але сьогодні, вважаю, і Калин теж активно увійшов у гру. Наприкінці йому трохи не вистачило майстерності, щоб якісніше завершити атаку або зробити гольові передачі. Загалом, у сьогоднішній поразці винна вся команда.

- Чи вам не здалося, що Пономаренко кілька разів перетримував м'яч чи бив сам, коли можна було віддати передачу партнерові, що був у кращій позиції?

- Здалося, але нападник має бути егоїстом. Так, ми кажемо, якщо хтось у кращій позиції, то потрібно віддавати пас, але емоції зашкалювали. У таких ситуаціях потрібно було розпоряджатися м'ячем із холодною головою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер