Ігор Костюк: «Використали свої моменти та довели гру до логічної перемоги»

Ігор Костюк: «Використали свої моменти та довели гру до логічної перемоги»

Старший тренер "Динамо" U19 Ігор Костюк прокоментував перемогу своїх підопічних над полтавською "Ворсклою" (2:0) у рамках 9-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд.

- Була досить змістовна гра. У першому таймі ми не реалізували своїх моментів, хоча створили їх достатньо. Нам вдалося витримати накал і агресію ворсклян. Дивилися їхній матч із "Рухом", це дуже агресивна команда, яка добре веде єдиноборства, тому в першому таймі приглядалися до суперника. А в другій половині матчу використали свої моменти та довели гру до логічної перемоги, адже ми володіли перевагою.

- Чи вплинула на стан гравців повітряна тривога перед матчем? 

- Ні, ми просто з запізненням вийшли на розминку.

– Яку установку давали команді на другий тайм?

- Потрібно було додати концентрації у завершальній фазі. Ми створили чимало моментів, але не забили. У другому таймі додали в агресії та якості, тому забили голи.

- Як оціните стартовий відрізок чемпіонату? Команда розпочала сезон не без труднощів, але достатньо успішно.

- У нас триває процес адаптації, адже в команді більшість молодих гравців. Вони вже починають розуміти, з якою віддачею потрібно працювати на футбольному полі. Думаю, що потихеньку, маленькими кроками, ми добиватимемося якості та змістовної гри.

- Ігор Горбач дуже сильно розпочав сезон, претендував на роль лідера атаки, а зараз трохи пригальмував. Із чим це пов'язано?

- Чому пригальмував? У нього є гольові моменти. Сьогодні він у епізоді з другим голом відібрав м'яч і зробив гольову передачу. Горбач дуже багато працює на команду, створює моменти. Так, в останніх іграх не забиває, але, думаю, це лише питання часу. Він буде нашим бомбардиром, тому що це якісний нападник.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер