Ігор Суркіс: «Будемо прогресувати у наступному сезоні, я у цьому не сумніваюся»

Ігор Суркіс: «Будемо прогресувати у наступному сезоні, я у цьому не сумніваюся»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс поділився враженнями від виїзної перемоги киян над «Рухом» з рахунком 2:1 та підбив підсумки сезону:

- Ми дивилися на нашу молодь і хлопців, які менше грали протягом сезону. Виглядали дуже достойно. «Руху» було потрібно вигравати або зіграти унічию. Я дуже задоволений хлопцями, які сьогодні вийшли на поле. Вони боролися і грали у футбол. Ніхто нічого нікому не віддавав, тому що футбол непрогнозований. Були різні розмови, але ми грали, хлопці робили усе, що могли. Я їм подякував, сказав, щоб добре відпочили та з нового сезону знову будемо працювати.

- Якщо проаналізувати сезон у виконанні «Динамо», які ваші враження від нього?

- Сезон ми маємо поділити на дві частини. Ми провалили першу, а у другій Шовковському вдалося стабілізувати гру, і команда показувала дуже хороші поєдинки. Ми й «Шахтарю» не поступалися по грі. Потрібно брати очки не у матчах між собою, а у зустрічах з іншими командами. Адже три очки дають за перемогу і над лідером, і над аутсайдером. Будемо прогресувати у наступному сезоні, я у цьому не сумніваюся.

- Як оціните роботу Олександра Шовковського за час, протягом якого він тренує команду?

- За результатами. Усього дві нічиї та одна поразка. Він взяв команду та дуже потужно працює. Команда готова і психологічно, і фізично. Сьогоднішній матч це довів, адже хлопці могли вже спочивати на лаврах, але йому вдалося їх налаштувати. Це було важко.

- Ви зазвичай спостерігаєте за гравцями інших команд. Чи звернули на когось увагу у складі «Руху»?

- В цій команді багато хороших футболістів, але вони дуже молоді й мають прогресувати. Велика подяка Григорію Козловському за те, що він робить. Він виховує прекрасну молодь, яка гратиме не лише у «Русі», а й за нашу збірну. У нього чудова інфраструктура, школа. Думаю, у цієї команди усе попереду.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер