Ігор Суркіс: «Мірча Луческу домагається того, щоб до Ліги чемпіонів команда підійшла в бойовій готовності»

Ігор Суркіс: «Мірча Луческу домагається того, щоб до Ліги чемпіонів команда підійшла в бойовій готовності»

Коментар президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса для «Профутбол Digital» за підсумками товариського матчу з міланським «Інтером» (0:3).

- Гра проти чемпіона Італії - хороша перевірка для команди?

- Для нас цей спаринг не має значення. Звичайно, результат завжди важливий, але я вважаю, що важливіше за результат те, що Містеру вдалося домовитися з чемпіоном Італії про проведення цього матчу. Для нас це важливо, щоб ми пристосувалися до гри в графіку через два дні на третій. Наші збірники дуже важко входили в сезон, і багато хто досі не набрав своїх кондицій. Більшість гравців, які представляли збірну, були гравцями київського «Динамо».

Але, змішуючи склад і підводячи всіх до однакового функціонального стану, Містер домагається того, щоб хлопці до Ліги чемпіонів підійшли в бойовій готовності та не боялися таких команд, як «Інтер», щоб у них не тряслися ніжки. Адже у нас багатьом ще по 18-19 років.

Фрагментами гра була нічого, але, звичайно, «Інтер» - це суперкоманда, у якій грають зірки. Нам поки важко грати на рівних із такими командами.

- Кажуть, ви в Італії не в останню чергу заради переговорів із «Сампдорією» стосовно Владислава Супряги. Це так?

- Я можу говорити тільки тоді, коли до клубу надходить офіційна пропозиція. Поки до клубу жодної офіційної пропозиції щодо Супряги не надходило.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер