Ігор Суркіс: «Нам є куди рости, прогресувати»

Ігор Суркіс: «Нам є куди рости, прогресувати»

Президент ФК «Динамо» Київ прокоментував поєдинок Ліги чемпіонів проти «Баварії» під час флеш-інтерв'ю офіційному транслятору матчу Megogo.

- Сьогодні «Динамо» зіграло матч, за який точно не соромно. З якими емоціями ви переживали гру?

- Переживав так, як і під час будь-якого матчу київського «Динамо» незалежно від того, чи ми граємо в чемпіонаті, чи в Лізі чемпіонів. Вважаю, що ми сьогодні виглядали гідно. Критикувати команду нема за що, крім результату. Але є певні фактори, які втручаються, у футболі допомагають сильнішим. Я абсолютно згоден із нашим головним тренером. Якщо не призначати таких пенальті (після епізоду з Буяльським у першому таймі), тоді я не розумію, які потрібно призначати. Буяльському відбили половину гомілкостопа.

В принципі, грали добре, у другому таймі виглядали гідно, але, на жаль, немає результату. А у футболі хороша гра забувається, а в пам'яті та статистиці залишається результат. Тому нам є куди зростати, прогресувати. Я сподіваюся, що це неоціненний досвід для нашої команди. Якщо ми, дай Боже, потрапимо наступного сезону до Ліги чемпіонів, з певним посиленням ми вже не будемо там виглядати хлопчиками для биття.

- Вас не дивує, що пенальті не призначили навіть з огляду на наявність системи VAR?

- Я уважно дивився повтори і не розумію, чому арбітр навіть не став підходити до монітора та дивитися відеозапис.

- Ваша команда прогресує протягом турніру і сьогодні навіть на тлі «Баварії» виглядала солідно.

- Ми у фізичному плані дуже добре готові. І в тактичному Містер підготував команду. Були вивчені як сильні сторони «Баварії», так і слабкі. У нас було стільки моментів у цій грі, скільки до неї не було за всю Лігу чемпіонів, за цей сезон і минулий разом узяті. Але треба забивати. Не забиваючи голи у футболі, не виграєш. Сьогодні я задоволений насамперед грою. Сподіваюся, якщо буде гра, то прийдуть і перемоги.

- Як ви вважаєте, Левандовскі отримає цього року Золотий м'яч?

- Вважаю, що на сьогоднішній день це один із найкращих футболістів у світі. Він показує визначну гру.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер