Ігор Суркіс привітав із ювілеєм мера міста Галич Олега Кантора

Ігор Суркіс привітав із ювілеєм мера міста Галич Олега Кантора

Сьогодні 50-річній ювілей відзначає мер міста Галич, що в Івано-Франківській області, Олег Кантор. Іменинника привітав президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс:

Шановний Олеже Михайловичу!

У цей святковий день дозвольте від усього клубу та від себе особисто привітати Вас не просто із Днем народження, а із чудовим ювілеєм.

Хоча ваше чудове, старовинне місто знаходиться далеко від Києва, ви давно стали важливим членом нашої великої динамівської родини. Я щиро вам вдячний за допомогу, яку ви надали нашому клубу у перші місяці жорстокого, загарбницького російського вторгнення. Ви прихистили у вашому мальовничому місті співробітників «Динамо», які евакуювалися на початку повномасштабної війни, гостинно їх прийняли та забезпечили усім необхідним. Ми ніколи не забудемо ваше добре серце, чуйність, небайдужість та готовність прийти на допомогу у скрутну хвилину.

Ваш професіоналізм, відповідальність, розсудливість, порядність та щирість викликають велику повагу серед колег та підлеглих. А завдяки вашим людським якостям, високим моральним цінностям, патріотизму та прагненню до найвищих результатів ви користуєтеся авторитетом серед друзів та партнерів.

У цей святковий день бажаю Вам, шановний Олеже Михайловичу, міцного здоров’я, невичерпної енергії у Вашій діяльності, щастя, добробуту, сімейного затишку, а також надійних людей поруч. А насамперед – перемоги України над нашим спільним ворогом у війні та життя під мирним небом у вільній та незалежній країні.

З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер