Ігор Суркіс: «Завжди приємно починати з перемоги»

Ігор Суркіс: «Завжди приємно починати з перемоги»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс поділився враженнями від стартової гри команди в новому сезоні, у якій «біло-сині» в рамках VBET Ліги розгромили вдома рівненський «Верес» (4:0).

- Ігорю Михайловичу, як вам початок сезону?

- Виграли 4:0, хлопці молодці. Показали хорошу гру, особливо в першому таймі. При цьому ми всі розуміємо, що збірники перебувають поки не в оптимальних своїх кондиціях. Зараз у нас уперше за довгі роки є час поступово підготувати їх до Ліги чемпіонів. Ті ж хлопці, які вийшли, грали гідно та фрагментами футбол сподобався. Гадаю, і глядачі, яких прийшло сьогодні 12-13 тисяч, отримали задоволення. Сподіваюся, з кожною грою буде все більше й більше людей підтримувати команду з трибун.

- Сьогодні був експериментальний склад. Денис Гармаш на вістрі атаки в такий варіації - незамінний гравець?

- Мені складно говорити про експериментальний склад - це видніше тренеру, хто в яких кондиціях перебуває. Тим паче в нас сьогодні був експериментальним і тренерський штаб, оскільки Містер трохи застудився й перебував у VIP-ложі. Гадаю, через ігри - зараз поїдемо до Туреччини до «Фенербахче», потім у чемпіонаті проти «Зорі» та «Минаю» - ми наберемо свої оптимальні кондиції. Спаде спека, і будемо показувати футбол, щоб насамперед радувати вболівальників.

- Не як президент, а як уболівальник ви задоволені видовищністю сьогоднішнього матчу та результатом?

- Задоволений. В принципі, я розумів, що за такої погоди буде непросто. У «Вереса» хороша команда, яку очолює досвідчений тренер, який знає концепцію гри Містера, з яким він працював раніше. Гадаю, ця команда ще попсує нерви багатьом суперникам. А стартом я задоволений - завжди приємно починати з перемоги.

- Перед початком матчу дуже багато вболівальників приходили до фан-шопу, купували нову форму, яка дуже їм подобається. Та й узагалі стільки людей було сьогодні на трибунах... Можемо подякувати справжнім уболівальникам, які приходять підтримати свою команду?

- Звичайно. І я закликаю їх до цього. Необхідно оновлювати їм свій гардероб, якщо, звичайно, є така можливість, тому що форма недешева, але вона дуже красива. Спасибі нашому технічному партнеру New Balance за те, що розробили спеціальний дизайн - це перший рік, коли таке було зроблено спеціально під «Динамо». І наша команда має віддячити їм за це своїми перемогами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер