Ігор ХАРАТІН: «Будь-яка команда на чемпіонаті світу буде виглядати гідно»

Ігор ХАРАТІН: «Будь-яка команда на чемпіонаті світу буде виглядати гідно»

- Перед відльотом до Нової Зеландії Україна U-20 планує провести контрольний матч із «Динамо». Вам буде цікаво зіграти проти своєї команди?

- Олександр Васильович казав нам про можливість такого матчу. Звичайно, цікаво! Це буде для нас хороший досвід, а також хороший шанс для динамівців у черговий раз якнайкраще себе проявити перед тренерським штабом.

- Чи цікавилися вже своїми суперниками по групі? США, Нова Зеландія, М'янма?

- Так, ми дивилися ігри М'янми та збірної США, вже трохи розбирали їх. Коли зберемося наступного разу, подивимося Нову Зеландію. Вже є інформація про цю команду. Наші тренери зібрали багато матеріалів, тож, думаю, сюрпризів не виникне. Упевнений, будь-яка команда на чемпіонаті світу буде виглядати гідно, й кожен матч буде важким та важливим. Усі команди хороші, але поки найбільше враження справила команда США – вони виглядають дуже сильно.

- Світова першість пройде в екзотичній країні – Новій Зеландії, чи могли припустити, що коли-небудь побуваєте там?

- Не думав, але завжди мріяв туди злітати, з дитинства. Дійсно, місце дуже екзотичне, наскільки я знаю, там знімали фільм «Володар перснів», побувати там буде дуже цікаво, й я радий, що ця моя мрія здійсниться.

- Знаєте, що там у червні зима?

- Чудово! Я більше полюбляю грати за холодної погоди, ніж за спекотної, в таких умовах почуваюся комфортно. Особливості клімату та вологість? Упевнений, ми встигнемо звикнути, ми же українці – до всього звикаємо в будь-якому випадку.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер