Ігор ХАРАТІН: «Будемо боротися тільки за перше місце»

Ігор ХАРАТІН: «Будемо боротися тільки за перше місце»

Вийшовши на заміну в перерві зустрічі, він одразу ж відзначився забитим м'ячем, а потім узяв участь у ще одній гольовий атаці своєї команди.

- Ігоре, вітаємо з перемогою і забитим м'ячем! Поділися враженнями від гри.

- Звичайно, я радий, що забив гол, але перш за все, радий тому, що наша команда виграла. Ми досягли позитивного результату. Грою залишилися задоволені і тренер, і ми.

- Ти вдало вийшов на заміну у другому таймі - відразу забив гол, віддав результативний пас в атаці, яка в підсумку стала гольовою. Яку установку отримав від Валентина Белькевича, виходячи на заміну?

- Конкретне завдання забити гол переді мною не ставилося. Було завдання строго зіграти в центрі поля, не дозволяти суперникам грати у свою гру і намагатися контролювати м'яча. У мене вийшло до того ж ще й забити гол. Неймовірно радий із цього приводу.

- Чи часто ти забиваєш головою?

- Під час виступів в Академії забивав головою досить таки часто. Та й у чемпіонаті U-19 вже забив кілька м'ячів ударами головою. Намагаюся завжди підключатися під час розіграшів кутових.

- У тебе награна зв'язка з кимось із виконавців стандартних положень?

- Так, у нас в команді всі добре подають, і Кузик, і Савченко. У мене однаково добре налагоджено взаєморозуміння з ними обома.

- «Динамо» під силу завоювати золоті медалі в цьому сезоні?

- Ну звичайно, перед нами саме така мета і стоїть. Ми будемо боротися тільки за перше місце!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер