Ігор ХАРАТІН: «Найголовніше те, яку гру покажемо ми самі»

Ігор ХАРАТІН: «Найголовніше те, яку гру покажемо ми самі»

Напередодні гри в Одесі своєю думкою про суперника і майбутню зустріч поділився центральний півзахисник молодіжної команди «Динамо» Ігор Харатін:

- У вівторок вранці ми на базі провели передматчеве тренування, а близько двох годин дня автобусом виїхали до Одеси.

- Як ви готувалися і налаштовувалися на майбутню зустріч? Наскільки важливою буде гра?

- Для нас зараз важливий кожен матч. Ми їдемо до Одеси за перемогою. У команді хороша атмосфера і настрій після того, як ми з великим рахунком виграли у «Ворскли». Всі повноцінно і ретельно готуються до гри з «Чорноморцем».

- Тренування проходили як зазвичай, чи тренер запропонував вам щось особливе?

- В основному, без змін, щоправда, є певні нюанси, напрацювання, але всі секрети я розкривати не буду. Вправи на тренуваннях були найрізноманітнішими, ми працювали над усіма компонентами в комплексі. Крім того, тренер розповів кожному індивідуально, на які помилки потрібно звернути увагу.

- Чи розбирали вже сильні та слабкі сторони суперника?

- У Києві теоретичного заняття у нас не було, можливо, тренери проведуть його вже по приїзду до Одеси сьогодні ввечері. Не важливо, на якому місці знаходиться «Чорноморець», головне те, яку гру покажемо ми самі, наскільки добре і впевнено зможемо нав'язати її супернику. Нехай вони нас бояться, налаштовуються і розбирають нашу гру. А ми повинні зіграти у свій футбол і перемогти.

- У першому колі в Києві ви обіграли одеситів 2:0, тобто, особливих проблем не виникло?

- Так, я пам'ятаю той матч, гра складалася для нас добре, здається, ми забили по м'ячу на початку кожного з таймів. Після цього грали вже по рахунку, той поєдинок уся команда провела дуже добре.

- Тоді вам вдалося відзначитися у воротах суперника, любите забивати цій команді?

- По-моєму, це був уже мій другий гол «Чорноморцю». Не скажу, що я фахівець із цієї команди, просто виходить їм забивати. Подивимося, як буде цього разу, постараюся не порушувати традицію (посміхається).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер