Ігор КОСТЮК: «Результат принесли награні на тренуваннях комбінації»

Ігор КОСТЮК: «Результат принесли награні на тренуваннях комбінації»

- Господарі дуже злагоджено діяли в захисті, нам непросто було пройти цю оборону, ви бачили, в першому таймі ми лічені рази створювали загрозу воротам суперника. Але після перерви виправили помилки, поліпшили свої дії, почали грати більш організовано, не давали супернику передумов для контратак. Також у середині поля більш раціонально використовували свої сили - наші інсайди закривали зони. Загалом, перемога далася не так легко, як могло здатися.

- Прокоментуйте момент у Лєднєва та гол Булеци в першому таймі.

- Коля Шапаренко добре віддав на Лєднєва, той вийшов віч-на-віч, бив на виконання, але добре зіграв воротар. Це стало наслідком відмінно розіграної нашої атаки - компенсували вихід 2 в 1, і Богдан вийшов до воріт. А в другому моменті Булеца виконав те, що ми вимагаємо від інсайдів - побіг у глибину, трохи помилився захисник суперника, Сергій вийшов віч-на-віч та реалізував цей момент. Те, що ми награємо на тренуваннях, і дало результат.

- Заміни підсилили гру, враховуючи, що Кравченко забив м'яч?

- Коли забив Микита, він просто побіг у свою зону й після хорошої атаки з фланговою передачею замкнув дальню стійку - це його робота. Не скажу, що Лєднєв погано грав, просто Кравченко пощастило з хорошою атакою, блискучею передачею й тим, що він закрив свою зону. Це також награний момент, який ми відпрацьовуємо на тренуваннях. Саме таких дій вимагаємо від гравців - закривати зони.

- Із чим пов'язана не зовсім впевнена гра Казакова в другому таймі?

- Не скажу, що він вийшов невпевнено, ви бачили, яка була гра, суперник відійшов трохи назад. Пов'язано це з тим, що Максим пропустив тижневий цикл, він тренувався лише один день після хвороби. Тому ми його приберегли, й він вийшов у другому таймі.

- Наскільки комфортно було грати на синтетичному покритті?

- Ми робимо більший акцент не на газон, а на побудову та структуру гри, розташування гравців, їхню взаємодію на полі й те, як вони виконують тактичну тренерську установку. Покриття не має значення, вони мають виходити та грати на будь-якому полі, навіть якщо це буде асфальт.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер