Ігор КОСТЮК: «На полі було видно єдиний колектив»

Ігор КОСТЮК: «На полі було видно єдиний колектив»

- Після довгої перерви хлопці були «голодними» до футболу. Перша гра у весняній частині сезону показала, що настрій, який вони накопичували в товариських іграх всю зиму, сьогодні вихлюпнувся. Команда проявила себе і намагалася виконати те, що ми домовлялися. Гравці максимально сконцентрувалися, на полі було видно команду, єдиний колектив, вони билися один за одного. Не все задумане вийшло, але, в цілому, грою ми задоволені.

- В який момент зрозуміли, що перемога вже нікуди не дінеться?

- Після фінального свистка.

- Циганков, вийшовши на заміну, відзначився дублем. Ви задоволені тим, як він увійшов в гру?

- При такій грі, коли є попереду простір, Вітя добре діє в таких моментах, здорово вбігає в зону, швидкісний дриблінг у нього на високому рівні. Тож йому було комфортно грати в цих умовах, він проявив себе і забив два м'ячі.

- За рахунку 2:0 на нашу користь стало більше непотрібних фолів в неігрових ситуаціях. У перерві говорили щось з цього приводу своїм підопічним?

- Так. Просто збільшилася напруга на полі, а коли вона досягла «точки кипіння», і суперник, і ми стали багато фолити, а арбітр - роздавати жовті картки. У перерві сказали, щоб вони трохи заспокоїлися і зосередилися на ігрових моментах, а не на стиках. Ми перебудувалися і в другому таймі, думаю, впоралися і виглядали краще.

- У складі з'явилося кілька нових футболістів, ви їх задієте з прицілом на майбутнє?

- Так, це робочий процес. Академія поставляє гравців в команду U-19, а ми, в свою чергу, передаємо футболістів до молодіжного складу. Це живий механізм.

* фото А.Куцан

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер