Ігор КОСТЮК: «Трохи не вистачило реалізації моментів»

Ігор КОСТЮК: «Трохи не вистачило реалізації моментів»

- Ми трохи боязко почали зустріч. Але до середини першого тайму вже володіли ініціативою, що втілилася в гол. До самого кінця гри ми створювали моменти і не давали суперникам можливостей для атак на наші ворота. У суперника можна згадати лише один момент у першому таймі. Після перерви ми додали в агресії, однак, нам трохи не вистачило реалізації моментів.

- Що, на вашу думку, завадило реалізувати ці моменти?

- Насамперед виконавська майстерність. Моментів вистачало. В епізоді, коли збивали Супрягу в штрафному, якби він впав, суддя призначив би пенальті. Але Влад продовжив грати, і ми не забили. Ще один момент був у Ісаєнка, коли м'яч прокотився по лицевій лінії. Якість виконання на завершальній стадії нам потрібно покращувати.

Але загалом гравці втілили на полі те, про що ми просили їх у перерві – додати в агресії, контролювати м'яч, доставляти його в зону завершення. Єдине – не реалізували моменти.

- Ваша команда показала на полі, що перевершує суперника за своїм рівнем. Які у вас очікування від матчу-відповіді?

- Потрібно віддати належне супернику. «Септемврі» - організована команда, якість гравців на хорошому рівні, усі працюють із м'ячем, добре контролюють м'яч, швидко виходять з оборони в атаку. Нам потрібно бути гранично уважними в матчі-відповіді. Нам належить подумати, яку тактику ми оберемо на матч у Софії.

У будь-якому разі болгарській команді потрібно буде забивати, адже у нас є гандикап в один м'яч. Добре, що ми не пропустили вдома, адже забитий на виїзді м'яч дає перевагу. Сьогоднішня гра дає привід з оптимізмом дивитися вперед. Другий тайм ми можемо записати собі до активу: коли ми пресингували суперників, вони виходили з-під пресингу тільки за рахунок довгих передач, де ми мали перевагу і відразу відбирали м'яч. Можливо, задіємо елементи пресингу і в матчі-відповіді.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер