Ігор КОСТЮК: «Реалізація залишала бажати кращого»

Ігор КОСТЮК: «Реалізація залишала бажати кращого»

- Бувають такі ігри, в яких команда створює велику кількість моментів, але не забиває. Сьогодні реалізація залишала бажати кращого. Також турбує те, що команда суперника створює небезпечні ситуації біля наших воріт, їх також було достатньо. Це стає можливим через помилки наших гравців, не лише захисників, а й усієї команди. Концентрації уваги та розуміння того, що ми від них вимагаємо, недостатньо, це потрібно ще виконувати на футбольному полі.

Сьогодні в першій половині гри, на жаль, недостатньо виконували те, про що ми з ними домовлялися. Тому до перерви гра вийшла змазаною. М'яч рухався вперед-назад, атака-контратака. У перерві ми хлопцям підказали, вони заспокоїлися, й у другому таймі трохи додали динаміки та агресії й перевершували команду суперника за моментами. Але, повторюся, турбує, що ми маємо перевагу, але при цьому моменти виникають біля наших воріт.

«Зоря» – хороша, організована, добротна команда. Сьогодні всіма правдами та неправдами вони зберегли рахунок, що їх влаштовував, – ви бачили, скільки разів на поле вибігали лікарі. Ми бачимо, що в «Зорі» Вернидуб будує схожу схему гри в усіх командах. Через те, що ми припустилися помилки та не реалізували свої моменти, ми програли.

Незалежно від турніру, наші гравці мають показувати рівень, відповідати йому та показувати на футбольному полі все, що можуть. Немає значення, це Ліга УЄФА або календарна гра чемпіонату України.

* фото А. Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер