Ігор КОСТЮК: «Хлопці свідомо підійшли до старту тренувального процесу»

Ігор КОСТЮК: «Хлопці свідомо підійшли до старту тренувального процесу»

- Перемоги - завжди приємно. Ми готуємося до чемпіонату України і до поєдинків з «Ювентусом». Приємно, що хлопці свідомо підійшли до тренувального процесу, добре попрацювали у відпустці, приїхали фізично готовими і ми зараз займаємося спеціальної роботою з м'ячами. Відпрацьовуємо, згадуємо, що було в кінці року. Звичайно, це перша гра сезону, десь щось не виходило, але, в плані ставлення і самовіддачі, хлопці порадували.

- Ваші хлопці виглядали дуже «свіжими» на полі...

- Вони якісно провели відпустку і виконали програму, яку ми їм давали. Ми провели тестування, вони все зробили. Нам, як тренерам, в цьому плані набагато легше. Ми цілеспрямовано працюємо над тактичними моментами і менше - над витривалістю.

- Чи почали вивчати «Ювентус»?

- Ще до жеребкування я переглянув кілька матчів за участю «Ювентуса», так що добре вивчив його. Вже тоді у мене, чомусь, було відчуття, що нам з ними грати. Це хороший суперник, але, як у будь-якої команди, є сильні і слабкі сторони.

- Розкажіть про подальші плани?

- Ми проведемо ще 2 контрольних матчі, а потім вирушимо на збір до Туреччини. Там також проведемо три контрольні гри. Зіграємо з місцевим чемпіоном з U-19, клубом з Данії і третім суперником, з яким ще не визначилися. Повернемося до Києва 16 лютого. Далі - тренуємося, а 20 числа - матч з «Ювентусом».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер