Ігор КОСТЮК: «У Юнацькій лізі УЄФА краще грати з сильними суперниками»

Ігор КОСТЮК: «У Юнацькій лізі УЄФА краще грати з сильними суперниками»

- Суперника сприйняв дуже добре: краще грати з такими сильними опонентами, ніж, наприклад, з молдавськими чи словацькими командами. Тут рівень сильніший, крім того, італійська школа славиться якістю футболістів, у них багато власних вихованців. Ми готові грати з «Інтером», постараємося виступити гідно. Перед жеребкуванням особливих переваг не було, з будь-яким суперником потрібно грати, а прогнози я робити не люблю.

Добре, що цей раунд складається не з однієї гри, а з двох - це мінімізує випадковості. Хто сильніший, той закономірно пройде далі. Ви пам'ятаєте наші матчі з «Аяксом» та «Міддлсбро», коли все вирішилося в єдиному поєдинку.

Італійські команди жодного разу не грали у фіналі, датські та фінські - також. Але ми бачимо «Зальцбург», чиє покоління молодих футболістів виграло Юнацьку лігу минулого сезону. Школа хороша, ось австрійці і піднесли сюрприз. Тож несподіванок варто чекати від представника будь-якої країни. Зараз всі команди вміють грати в футбол, а тренери навчаються, підвищують свою кваліфікацію. Якщо раніше було багато закритої інформації, то зараз всі їздять по Європі і по світу, вчаться. Тенденції сучасного футболу всім відомі. Усе залежить від того, як футболісти виховувалися, і як тренер їх навчив. Словом, немає фаворитів і тих, хто свідомо слабкіше.

Що стосується нашої заявки на турнір, з нею ми вже майже визначилися - залишилися 1-2 людини під питанням - це гравці 1998 року народження, ми можемо заявити трьох з них. Зараз це питання обговорюємо, вирішуємо. Ви знаєте, у нас через травму у грі з «Шахтарем» вилетів центральний захисник Денис Попов. Загалом, поки міркуємо, але в найближчі дні вже визначимося.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер