Ігор Костюк: «У матчі зі «Львовом» до останніх хвилин була інтрига»

Ігор Костюк: «У матчі зі «Львовом» до останніх хвилин була інтрига»

- Напевно, це був найскладніший матч за сезон?

- Звичайно, вирвали перемогу на останніх хвилинах. Причому, всю гру володіли перевагою і не могли реалізувати свої моменти. Подякував хлопцям за ставлення до справи. Вони заслужили перемогу.

- Перемога завдяки характеру? Хлопці до кінця боролися, не здавалися...

- Так, на жаль, у попередніх іграх ми не бачили тієї агресії, тієї чоловічої боротьби, які були вже сьогодні у другій половині другого тайму. Тільки через такі ігри вони розуміють, як потрібно викладатися, до кінця боротися. Тільки через такі поєдинки буде прогрес.

- Чи очікували ви від «Львова» такої напруги в матчі?

- Львівська команда завжди славилася своїм бійцівським характером і гарною організацією. Створили чимало проблем, не могли ми розкрити їхню оборону. Створили кілька моментів, але реалізація підвела. До останніх хвилин була інтрига.

- Після фінального свистка ви отримали червону картку. Що сталося?

- Хлопцям сказав, що вони молодці, робили свою справу. Я розмовляв із суддею. Як він трактував порушення в сторону наших воріт і суперника, ставив штрафні, я не згоден з його рішеннями, тож висловив свою думку.

- Ви переграли 1,5 хвилини. Компенсували 3 хвилини, зіграли 4,5 - це нормально?

- Були три заміни, тому додали по 30 секунд на кожну заміну.

- Чи виправдав себе вихід Попова на поле?

- Звичайно, виправдав. Ми перейшли на гру в два нападники і попросили хлопців, щоб було більше передач з флангу, щоб наситили зону штрафного майданчика команди суперника. На жаль цього не вийшло. Наші двоє нападників зіграли в контратаці і забили гол. Попов добре протягнув м'яч. Він нападник, який сьогодні зіграв ключову роль вийшовши на заміну.

- Це була планова заміна?

- Все залежить від матчу. Ми бачили, що рахунок нічийний і нам потрібно було посилитися. Ми перейшли на гру в два нападники. Якби по-іншому складалися б події, то заміна була б нападник на нападник.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер