Ігор КОСТЮК: «Випускники Академії мають вчитися у старших хлопців»

Ігор КОСТЮК: «Випускники Академії мають вчитися у старших хлопців»

- Вийшла хороша гра на в’язкому полі. Загалом, володіли перевагою всю гру. Знову з нічого нам забивають гол. У тому епізоді підслизнувся наш гравець, при цьому всі футболісти суперника залишалися стояти на ногах… Створили багато моментів, але, на жаль, не реалізували їх. Тут у нас є певні проблеми, а також із тим, що футболісти спрямовують свою енергію на сторонні речі – не на те, як проявити себе на футбольному полі, а починають розмовляти з глядачами, арбітрами тощо. Напевно, відчули себе вже повноцінними зірками, майстрами… Обов’язково зробимо певні висновки.

- Чи встигли футболісти відновитися після матчу з «Інтером» як фізично, так і психологічно?

- Звичайно, тим паче що у матчі з «Інтером» грали лише троє футболістів із тих, які сьогодні вийшли на поле. Чемпіонат U-19 – це турнір хлопців 2000 року народження, які минулого сезону випустилися з Академії, й вони мають вчитися у старших партнерів. Як показує гра, потрібно посилено працювати над реалізацією, але при цьому можу відзначити й їхню позитивну динаміку.

- Янаков багато загострює, але вже не в першому матчі у його діях багато браку. Чи не з цим повязана його заміна в першому таймі?

- Ми з ним розмовляли перед грою, що якщо граємо активно через фланги, то з них має бути продовження. Але Денис не зробив жодної націленої передачі, постійно віддаючи м’яча в нікуди, багато втрачав м’яча, приймаючи його спиною до воріт. Дали йому ще один шанс, але він ним не скористався, після чого випустили Мащенка, який більше грав уперед, від нього виходило більше гостроти й він мав кілька моментів, аби відзначитися.

- Мащенко переважно починає ігри на лаві запасних. Він поки що програє конкуренцію?

- На даний момент ми віддали перевагу Денису Янакову, який старший за Вадима на рік. А взагалі незамінних гравців у нас немає – хто сильніший, той і буде грати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер