Ігор КОСТЮК: «У другому таймі наситили штрафну і включили швидкості»

Ігор КОСТЮК: «У другому таймі наситили штрафну і включили швидкості»

- Ви довго не виходили з роздягальні, було про що поговорити?

- Після матчу завжди є про що поговорити. Тим паче була така цікава гра. У нас була велика перевага по володінню м'ячем, але без завершення.

- Як прокоментуєте моменти, коли Волошин двічі влучав у поперечину?

- Найнебезпечніші моменти - удари з середньої та дальньої дистанції, на що ми спрямовуємо гравців. Коли є можливість, вони пробивають. Але хлопці знову загрузли в середині поля, і вся небезпека виходила після флангових передач. У перерві попросили їх прискорити гру. Після цього ми заволоділи перевагою, але суперник добре оборонявся. А наші захисники не завжди правильно починали атаки. Не бачили, що від них вимагає гра.

- Було багато стандартів.

- Ми вигравали майже всі стандарти, били головою. Просто не влучали у ворота. Не було націленості на завершення.

- З якою установкою вийшов на заміну Велетень?

- Додати в швидкості та агресії попереду. Націлили його на флангові передачі. Коли виходить свіжий гравець, є зони, куди бігти. У перерві ми про це говорили. Щоб в штрафний було більше гравців, ніж в першому таймі, коли у нас в зоні завершення не було трьох гравців, як домовляємося. У другому таймі наситили штрафну і включили швидкості, але не реалізували ряд моментів.

- У другому таймі флангові півзахисники стали грати якісніше.

- Найактивніше почали грати і флангові захисники. У першому таймі Блізніченко дуже часто заходив в середину і звужував. Тому крайньому захиснику було просто з ним грати. У другому таймі йому дали простір, підключався Вівчаренко. У зв'язку з цим пішли передачі.

- Є стереотип, що гравець, який заробляє пенальті, його не пробиває.

- У нас немає якихось шаблонів. Ванат - наш штатний пенальтист. Він впевнено підійшов і забив цей м'яч. Не дотримуємося стереотипів і забобонів.

- Через п'ять днів матч-відповідь проти «Шкендії» в Юнацькій Лізі УЄФА. Якою буде кадрова стратегія, враховуючи гольовий доробок в першому матчі? Буде основа або буде ротація? Адже на наступний день після повернення вже грати з «Шахтарем».

- Ротація буде, але ми ж не поїдемо туди, щоб смішно виглядати. Всі гравці основи і резерву - гравці «Динамо», які повинні виходити на поле, вирішувати завдання і гідно представляти наш клуб на міжнародній арені.

- Шулянський сьогодні не потрапив навіть у заявку. Він відкликаний в дубль або у нього щось зі здоров'ям?

- Ми просто дали йому відпочити, тому що він відіграв багато ігор відчув дискомфорт в м'язі. Зробили ротацію - на його фланзі грали Блізніченко і Велетень.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер