Ігор Костюк: «Усі хлопці з ентузіазмом взялися до роботи»

Ігор Костюк: «Усі хлопці з ентузіазмом взялися до роботи»

- Команда вийшла з відпустки в понеділок, 20-го липня. До цього протягом двох днів хлопці проходили медобстеження і разом із тренерським штабом та персоналом зробили тести на COVID-19. У понеділок провели перше заняття. Будемо чергувати дворазові й одноразові тренування.

Спаринги плануємо проводити по суботах. Перший - зі змішаною командою U19 і U21 «Колоса». Кількість контрольних поєдинків буде залежати від того, коли стартує чемпіонат. Якщо раніше чемпіонат розпочнеться, то буде кілька ігор на тиждень, оскільки у нас велика група нових гравців, залучених із академії. Нам потрібно більше часу, щоб знайти взаємодію, щоб хлопці розуміли наші вимоги і структуру гри. Є футболісти, яких ми б хотіли запросити з інших команд. Поки ведемо переговори, і в умовах пандемії важко проводити перегляди. Усі хлопці з ентузіазмом узялися до роботи. Кожен хоче завоювати місце в стартовому складі. У команді є конкуренція.

Насамперед ми повинні дізнатися, коли починається новий сезон, щоб розуміти, як нам готуватися. Є різна інформація з цього приводу. Поки немає ясності щодо формату чемпіонату, й у зв'язку з цим або будемо форсувати підготовку, або більш планомірно готуватимемося до сезону.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер