Ігор МЕДИНСЬКИЙ: «Пробив у дальній кут на виконання»

Ігор МЕДИНСЬКИЙ: «Пробив у дальній кут на виконання»

- Після перемоги настрій дуже хороший. Матч вийшов бойовим, усі добре відіграли, боролися до кінця й заслужили цю перемогу. У нас було більше хороших моментів, вважаю, ми переграли суперника. А що стосується гола, Кушніров, як завжди, добре вкинув аут, мені вдалося обіграти суперника, пробив у дальній кут на виконання, і вийшов такий красивий гол. Сам трохи не очікував. Уся команда раділа тому, що ми вийшли вперед. Ми знали, що перемога майже була в нас у руках, залишалося лише надійно зіграти в захисті, й усе склалося, як ми хотіли.

Зараз нам потрібно боротися за три очки з усіма командами, оскільки в нас погана турнірна ситуація. Ми знали, що «Нафтовик»
хороша команда, але ми же не їхали до Охтирки програвати, а були налаштовані на перемогу й довели, що наша перемога це не наслідок везіння, а закономірність. Також хотів би зазначити, що добре попереду зіграв Ісраїлов. Я знову став грати на своїй старій новій позиції попереду, раніше теж на ній забивав. Взагалі, куди поставлять, там і граю, головне ж ігрова практика. Коли грав ближче до захисників, більше приділяв уваги відбору м'яча та захисту воріт, а зараз, граючи попереду, можна сказати, навіть на вістрі атаки, націлений на ворота й на те, щоб забивати м'ячі. Словом, я звик до цієї позиції й почуваюся, як риба у воді. У наступних іграх необхідно так само боротися за перемоги, підніматися в турнірній таблиці та доводити, що на останньому місці ми опинилися випадково.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер