Ігор НАГОРНИЙ: «Думаю, сезон провели нормально»

Ігор НАГОРНИЙ: «Думаю, сезон провели нормально»

Це другий показник після півзахисника Ореста Кузика. Окрім того, в останніх іграх Нагорний регулярно виводив свою команду на поле в якості капітана. Після заключного поєдинку із запорізьким «Металургом», який команда виграла 4:0, Ігор відповів на запитання клубних ЗМІ:

- Думаю, тренерський штаб залишився задоволеним сьогоднішньою грою. Дякую хлопцям за те, що в усіх моментах грали до кінця. Незважаючи на те, що жодні турнірні завдання в цьому поєдинку вже не вирішувалися, на гру ми вийшли зібраними, хотіли довести, що заслужено перебуваємо серед лідерів. Звичайно, хотілося би піднятися ще вище, але так склалося, що в цьому сезоні ми другі.

- Ви – другий за кількістю проведених матчів за молодіжну команду «Динамо». Які короткі підсумки сезону можете підбити як ключовий, незамінний гравець?

- Незамінних не буває, всі хлопці працюють, стараються, є конкуренція. А ключовий чи ні – це визначати тренерам. Якщо тренер довіряє, цю довіру потрібно виправдовувати. Були матчі, коли мені не вдавалося це зробити, сподіваюся, сьогодні вдалося. Загалом, думаю, сезон ми закінчили нормально, але, повторюся, хотілося би посісти перше місце, нам це було до снаги. Ну, й звичайно, потрапити до першої команди.

- Уже не вперше ви виводите команду на поле з капітанською пов'язкою – це вже звична роль? Що вона для вас значить?

- Напевно, перш за все, це показник довіри тренера. Паша Полегенько поїхав до збірної, напевно, тренерський штаб побачив мене в ролі капітана. Не скажу, що щось змінилося, лише відчуваю більше відповідальності, коли одягаю капітанську пов'язку. Ну й у деяких моментах є перевага – можливість розмовляти з арбітром.

- До 5-го червня будете продовжувати тренуватися?

- Так, будемо в Києві. У першої ж команди фінал Кубка України, ось і ми будемо працювати до цього часу. А вже з 5-го числа, напевно, підемо у відпустку.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер