Ігор Суркіс: «Андре в «Коринтіансі»? Це чутки»

Ігор Суркіс: «Андре в «Коринтіансі»? Це чутки»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в ефірі програми «Третій тайм» відповів на кілька питань телеглядачів.

- Ігоре Михайловичу, чи правда, що в разі перемоги над «Карпатами», футболісти отримають подвоєні преміальні, в тому числі й за матч із «Шахтарем»?

- Абсолютна правда, тому що перемога над «Шахтарем» не дає нам можливості вирішити важливе завдання. Проте, преміальні будуть підвищеними, оскільки і «Шахтар», і «Карпати» є сильними суперниками.

- У ЗМІ з’явилися чутки про те, що Андре може піти в оренду до «Коринтіанса» за 1 млн доларів. Чи відповідає ця інформація дійсності?

- Ні. Ми не можемо вести ні з ким переговорів, оскільки чекаємо на офіційну інформацію від «Бордо». Французький клуб до 1 червня має першочергове право на викуп футболіста. Тому вся поширена інформація – не більше ніж чутки з Інтернету.

- Ви казали, що після реконструкції «Олімпійського» команда буде проводити свої матчі в єврокубках саме на цьому стадіоні. Яку ціну запросять із «Динамо» за проведення своїх поєдинків на красені-стадіоні?

- Поки що ми граємо на своєму стадіоні. Ось коли «Олімпійський» введуть до експлуатації, тоді й будемо вести переговори.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер