Ігор Суркіс: «Барселона», немов з іншої планети»

Після матчу президент «Динамо» Ігор Суркіс традиційно вийшов до журналістів. Керівник клубу був засмучений результатом, але трагедії з того, що сталося, робити не став:

- Я би не сказав, що сьогоднішня поразка – трагедія. Життя триває. Якщо порівняти «Динамо» та «Барселону», у мене склалося враження, що сьогодні ми грали з іншопланетянами. Потрібно робити висновки і підсилюватися, щоб ми могли грати з такими командами на рівних. А то таке відчуття, що іспанці взагалі грали в півсили. Шкода, звичайно, що в нас не буде єврокубкової весни, але це футбол. Потрібно пережити й рухатися далі.

- Тобто, ви не розчаровані?

- Звичайно, розчарований, так само, як і тренери, і футболісти, але що я можу зробити? Трагедія – коли щось стається з близькими людьми, трагедія – те, що сталося в Пермі. А сьогоднішню поразку я би так не називав.

- Кілька слів про гру. Оцініть перший гол.

- Що тут оцінювати? «Барселона» не забила би цей гол, забила б інший. Ви ж усе самі бачили, неможливо грати у футбол, коли команда-суперник 77% часу володіє м'ячем. Я ще раз хочу сказати, ця команда з іншої планети. Ми посіли четверте місце у групі, а це означає, виступ у Лізі чемпіонів цього року для нас можна вважати незадовільними.

- Завдання виграти Лігу чемпіонів у найближчі три роки залишається в силі?

- Це потрібно у Валерія Георгійовича запитати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер