Ігор Суркіс: “Будемо боротися за вихід з групи”

Ігор Суркіс: “Будемо боротися за вихід з групи”

Через кілька хвилин опісля жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував її результати для офіційного клубного сайту:

“Багато хто може сказати, що наша група – один з найскладніших варіантів жеребкування. Зрозуміло, з ПСВ “Ейндховен”, “Монако”, і “Депортиво” було б полегше, але все це лише здогадки.

Ми були готові до будь-якого жереба – на даному етапі слабких суперників уже не залишилося і динамівці повинні докласти усіх зусиль для того, щоб досягти позитивного результату.

Настрій у наших футболістів опісля успішного проходження кваліфікації бойовий і ми усі з нетерпінням очікуємо матчів з грандами європейського футболу”.

-Яке завдання поставлене перед командою?

-Для багатьох клубів сам факт попадання до Ліги чемпіонів уже є досягненням. Але ми не збираємося зупинятися на цьому і перед командою стоїть таке ж завдання, як і в попередні шість сезонів – вийти з групи і продовжити боротьбу у Лізі чемпіонів.

Для цього у “Динамо” є усі можливості. Ми сподіваємося, що амбіції гравців відповідатимуть амбіціям клубу. У кожному матчі гратимемо тільки на перемогу!

Нам не завадило б трішки везіння у боротьбі за вихід з групи, хоча, як відомо, вдача завжди на боці сильніших. Намагатимемося такими і бути”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер