Ігор Суркіс: «Буду допомогати тренеру заради досягнення результату»

Ігор Суркіс: «Буду допомогати тренеру заради досягнення результату»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс дав інтерв’ю програмі «ПроФутбол», яка виходить на телеканалі «2+2».

Про призначення головним тренером Юрія Сьоміна:

- Я справді веду переговори з Юрієм Паличем, і вони перебувають у завершальній стадії. Гадаю, 23 грудня ми поставимо підписи під контрактом, а наступного дня він буде представлений, якщо не станеться жодного форс-мажору. Все, що потрібно буде головному тренеру для підсилення, він отримає. Я буду допомагати тренеру заради однієї мети – досягнення результату. Це головне у футболі.

Про завдання на весняну частину сезону:

- Головний пріоритет – показати якісний футбол в Європі. У Лізі Європи ми будемо ставити перед собою максимальні завдання – інакше взагалі не потрібно виходити на футбольне поле. Також ми ще боремося за Кубок України, який можемо виграти, та й у боротьбі за чемпіонство рук не опускаємо. Я вірю, що Сьомін підніме команду на новий якісний рівень.

Про повернення до клубу Андрія Гусина:

- З Андрієм ми все обговорили, йому залишилося лише поставити підпис під контрактом. Мені подобається його підхід, який базується на мотивації, – молоді хлопці мають прогресувати і грати в першій команді, а не просто грати заради гри. У другої команди немає турнірних завдань, але хлопці мають розуміти, що їхня мета – перша команда. Коли Андрій підпише контракт, почнемо продуктивно працювати.

Про Алієва:

- Будемо боротися за нього, тільки якщо він знадобиться головному тренеру. Повернення Алієва не було умовою приходу Сьоміна, але Саша може стати одним із пріоритетів у нашій трансферній політиці. Якщо «Локомотив» повністю розрахується за трансфер футболіста, нам доведеться вступити в переговори щодо його викупу, якщо ж ні – в лютому він автоматично повертається до нас.

Про прихід Пінколіні:

- Вінченцо приходить разом із Юрієм Паличем – це було умовою головного тренера. Він переговорить із Лужним, також у першій команді буде працювати Ребров.

Про суперника в Лізі Європи – «Бешикташ»:

- Хороша середня європейська команда. «Бешикташ» нам до снаги. Завдання тренера – вселити в команду впевненість, тоді ми пройдемо далі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер