Ігор Суркіс: «Динамо» майже готове до старту чемпіонату»

Ігор Суркіс: «Динамо» майже готове до старту чемпіонату»

На принциповому, нехай і товариському, матчі «Динамо» з «Локомотивом» (2:3) уважним глядачем був президент київського клубу Ігор СУРКІС. Враженнями від гри своєї команди Ігор Михайлович поділився з кореспондентом Інформвідділу «Динамо».

- Не чекав, що гра вийде настільки принциповою. Незважаючи на те, що один російський тренер пішов, а інший прийшов. Через безперервний дощ поле було дуже важким. Наші гравці отримали високі навантаження і, враховуючи це, вважаю, що команда майже готова до старту чемпіонату.

- Аналізуючи дії динамівців, ігровий почерк Валерія Газзаєва змогли помітити?

- Мені складно сказати. Вийшло багато нових гравців – двоє центральних захисників, не на своїй позиції Ярмоленко. Напевно, Валерій Георгійович щось бачить і щось перебудовує. Сьогодні тренер не зміг задіяти Олега Гусєва. Відзначу, що фрагментами команда виглядала дуже пристойно.

- На даному етапі результату не надаєте значення?

- Абсолютно. Тут головне подивитися, наскільки люди готові. Нам за тиждень стартувати в Суперкубку, потім у чемпіонаті. За допомогою цих ігор будемо готуватися до Ліги чемпіонів і награвати склад. Щоб гідно в ній виступити і вийти з підгрупи.

- Для повної комплектації команді необхідний лише лівий півзахисник?

- В принципі, Валерій Георгійович хоче лівого півзахисника, такого, як Олег Гусєв на правому фланзі. Зараз знаходимося в пошуку, ведемо переговори.

- У зв'язку з травмою Кравця і переходом Бангура, нападник «Динамо» не потрібний?

- Зараз із цього приводу будемо говорити з головним тренером. Гільєрме зіграв сьогодні не в свою гру, але також звичний рівень не показали й інші футболісти. Ще хочу сказати: такий важкий збір гравці вже давно не проходили. А як команда готова на сьогоднішній день, мені дуже подобається.

- Не жалкуєте, що витратили вихідний день на візит до Австрії, подивитися на гру «Динамо» - «Локомотив»?

- Я приїхав з Монако, де зараз відпочиваю. Не жалкую, адже ми домовлялися з Валерієм Газзаєвим поспілкуватися після певного етапу підготовки. Тепер у нас буде така можливість.

- Поєдинок із нинішньою командою Юрія Сьоміна мав особливий підтекст?

- Напевно, тільки для гравців. Але жодною мірою не для мене. Такі ігри важливі на зборі: є можливість зробити висновки з помилок, у разі потреби внести до гри корективи. Тренери проведуть хороший розбір. Як я бачу, є проблеми і в «Локомотива», і в «Динамо».

- Судячи з гри, команди знаходяться на різних рівнях готовності...

- Ми провели дуже важкий підготовчий етап. Про це говорять Саша Шовковський і Олег Гусєв, з якими я дивився другий тайм матчу з «Локомотивом». Безперечно, після них потрібно оговтатися, відчути ігровий ритм. Хочу наголосити, що в Лізі чемпіонів ми стартуємо у вересні, із стадії групового турніру. В цьому є певний плюс.

Також до вашої уваги:

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер