Ігор Суркіс: «До подібного рівня опускатися не можна»

Ігор Суркіс: «До подібного рівня опускатися не можна»

По закінченню матчу президент київського “Динамо” виглядав дуже розчарованим, однак погодився прокоментувати своє бачення гри “чорного вівторка”.

-Насамперед, хочу вибачитись перед усіма прихильниками “Динамо” за продемонстровану гру проти “Ювентуса”, - зауважив Ігор Михайлович. – Після матчу першого туру з “Ньюкаслом” я казав, що в команді не повинно бути ніякої ейфорії. Сьогодні ж усі бачили, що на полі була не команда, а окремі футболісти. Раніше помилки компенсувалися бійцівськими якостями. Сьогодні такого не було, проте склалася думка, що кожен гравець себе “продає”. Це неприпустимо, і, вважаю, тренери зроблять відповідні висновки. Навіть не дивлячись на певні труднощі, викликані травмами провідних гравців, опускатися до подібного рівня не можна.

-Якісь санкції буде застосовано до гравців?
-Ні. Вони повинні самі зробити висновки і в наступних матчах довести, що в команди є потенціал.

-Які причини, крім психологічних, вплинули на гру динамівців?
-Важко їх знайти. Такий футболіст як Несмачний, для якого це вже третя Ліга чемпіонів, повинен грати на більш високому рівні. В іншому випадку він вимушує керівництво клубу шукати на його місце більш кваліфікованого виконавця. Сьогодні не всі розуміли, що виходячи на поле потрібно боротися. Якщо б цей елемент був присутній, результат був би інший.

У груповому турнірі для нас ще нічого не втрачено. Потрібно зібратися духом та продовжувати боротися в кожному матчі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер