Ігор Суркіс: «Маємо показати свою найкращу гру»

Ігор Суркіс: «Маємо показати свою найкращу гру»

На прохання офіційного клубного сайту президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував результати жеребкування групового турніру Ліги Європи:

- За будь-якого результату жеребкування «Динамо» зобов'язане показати в груповому турнірі Ліги Європи свою найкращу гру. Оскільки нам не вдалося пройти до Ліги чемпіонів, команда має показати свій потенціал у цьому турнірі. Кожен матч буде розглядатися з усією серйозністю, і про недооцінку суперників не може бути й мови. Кожна з команд нашої групи пройшла відбір до Ліги Європи й одним цим показала, що гідна грати в цьому турнірі.

Якщо говорити про наших суперників, то з одним із них ми вже зустрічалися цього року. Але впевнена перемога над «Бешикташем» у лютому не дає підстав для самовпевненості – зараз команда в Стамбулі вже не зовсім та, що була півроку тому. Гадаю, що вони вивчили припущені в іграх проти «Динамо» помилки. «Сток Сіті» грає в англійській Прем'єр-лізі, і сам цей факт свідчить про рівень команди. «Маккабі» з Тель-Авіва регулярно грає в європейських турнірах, має великий досвід і заслуговує на серйозне ставлення до себе.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер