Ігор СУРКІС: «Найголовніше, що є характер, є команда!»

Ігор СУРКІС: «Найголовніше, що є характер, є команда!»

- Ігоре Михайловичу, кажуть, із трибуни завжди складніше спостерігати гру...

- Завжди з трибуни важче дивитися, тому що переживаєш. Хлопці перебувають на футбольному полі в боротьбі, тому їм, напевно, легше. Головне, що є характер, є команда. Я сподіваюся, що в Києві буде все гаразд.

- Що ви сказали гравцям у роздягальні? Чи критикували за вилучення?

- Ні, я подякував хлопцям за гру, тому що вони віддали всі сили на футбольному полі. Це було видно. Вони дуже переживають, насамперед, за ту несправедливість, яка творилася на футбольному полі. Я не буду коментувати дії арбітра, але коли людина лежить, у неї тече кров, а арбітр це бачить, але не зупиняє гру... Я думаю, що це вже не фейр-плей, а бандитизм на футбольному полі. Арбітр зобов'язаний був зупинити гру. Тоді б не було вилучено Ярмоленка, й, можливо, не довелося би випускати Беланду. Хлопці були заведені тією несправедливістю, яку судді продемонстрували, особливо боковий.

- Коли команда залишилася в меншості, чи очікували, що все може закінчитися саме так?

- Дуже важко грати з мінус двома гравцями, тим паче на виїзді. Якийсь м'яч обов'язково залетить... Але нічого страшного немає. Вважаю результат якщо не прийнятним, то, принаймні, таким, що залишає надію, що ми в Києві досягнемо позитивного результату.

- Як ви оціните дебют Антунеша?

- Я не хотів би на ньому акцентувати увагу. Вважаю, що вся команда продемонструвала, насамперед, характер. Це перший матч у сезоні. Найголовніше, що в нас є хороші шанси пройти далі. Думаю, що хлопці розуміють, що вони заслуговують пройти далі. Я впевнений, що в Києві все буде гаразд.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер