Ігор Суркіс: «Тепер усе залежить від нас»

Ігор Суркіс: «Тепер  усе залежить від нас»

- Після перемоги над "Фейєноордом" вихід "Динамо" до наступного етапу євроліги став значно реальнішим, - зауважив президент київського клубу Ігор Суркіс. - Тепер усе залежить не від опонентів, а лише від нас. Необхідно вдало зіграти у Ньюкаслі та вдома проти "Ювентуса" - і ми в другому груповому раунді. Для того, щоб туди потрапити, втім, ще слід докласти чимало зусиль.

- Ігоре Михайловичу, коли відчули впевненість у перемозі?
- Лише після фінального свистка. Футбол - гра непередбачувана. Яскравим підтвердженням цього стала зустріч між "Олімпіакосом" й "Манчестером Юнайтед". Англійці вели в рахунку - 2:0 -, але за якихось 10 хвилин греки відновили рівновагу. І лише незадовго до закінчення команда Фергюсона вирвала перемогу.

- Чи відомо вам, як після ушкодження зараз почувається Дмитрулін?
- Ушкодження виявилося не надто серйозним, але, беручи до уваги те, що Юрій лише недавно відновився після складної травми, було вирішено приберегти його до наступних баталій.

- Що, на вашу думку, стало запорукою сьогоднішнього успіху?
- Останнім часом пресинг став невід`єм-ною складовою футболу. Сьогодні наші гравці продемонстрували один із найкращих його зразків. Звісно, в такій ситуації кожна атака гостей могла закінчитися для нас неприємностями. Але, на щастя, цього не сталося. Насамперед тому, що хлопці повністю виконали настанову тренера.

- З урахуванням перемоги над нідерландцями, певне, в наступному матчі з "Ньюкаслом" динамівців влаштує й нічия?
- Гадаю, що цей поєдинок для нас буде значно складнішим, ніж сьогоднішній. До певної міри сенсаційно перемігши "Ювентус", англійці враз збільшили шанси на продовження євролігової боротьби. Відтак легкого життя на Туманному Альбіоні чекати нам не доводиться.

Газета “Український футбол”

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер