Ігор СУРКІС: «Гонсалес засяє такими фарбами, яких уболівальники й не очікують»

Ігор СУРКІС: «Гонсалес засяє такими фарбами, яких уболівальники й не очікують»

- «Динамо» зазнає величезної втрати, якщо Ярмоленко піде. Але якщо справжні вболівальники готові відпустити Ярмоленка, то я готовий навіть зазнати збитків заради того, щоб віддати його до хорошого європейського клубу. Щоб Андрій приїжджав до збірної й ми ним пишалися. Сподіваюся, що Ярмоленко це розуміє й усвідомлює. У мене з ним в особистій угоді написано, що він може піти до топ-клубу з першої п'ятірки. Але я не вважаю, що «Сток Сіті» входить до топ, «Динамо» значно вище за рівнем та амбіціями.

Пропозиції «Тоттенхема» в мене на столі не було. Але якщо в мене буде пропозиція будь-якого європейського клубу, я буду це обговорювати з Ярмоленком. І пропозицію від «Сток Сіті» я від Андрія не приховував. Але моя думка була однозначною: до «Сток Сіті» він іти не повинен. Я висловив свою думку й думаю, що Андрій мене почув.

Я взагалі не хвилююся з цього приводу. На сьогоднішній день я вкладаю в команду душу, серце й кошти. І я буду приймати рішення, як діяти в тій чи іншій ситуації. Уболівальники мене можуть у цьому підтримувати чи не підтримувати. Моя думка така, що Ярмоленко потрібен київському «Динамо». Необхідний.

У Ленса можливість піти за гідної пропозиції від будь-якого клубу була прописана. Я вичавив із «Сандерленда» все, що можна було вичавити за цього футболіста. З фінансової точки зору я дуже задоволений. А заміну ми йому швидко знайшли. За кілька турів ви побачите, що команда не відчула втрату, а, навпаки, посилилася. На позиції Ленса нікого не потрібно пробувати – вийде Гонсалес та засяє такими фарбами, яких уболівальники й не очікують. Я бачив, як він тренується, й знаю, як він грав. Він і проти «Карпат» вийшов би, якби було потрібно, й відіграв би навіть дев'яносто хвилин.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер