Ігор Суркіс – гість «Третього тайму»

Ігор Суркіс – гість «Третього тайму»

В офісі футбольного клубу «Динамо» пройшов запис інтерв’ю Ігоря Суркіса для телепередачі «Третій тайм». Її ведучі – журналіст Микола Васильков та екс-гравець «Динамо» Віктор Леоненко – у невимушеній обстановці більше години ставили президенту клубу питання на актуальні теми, які жваво обговорюються у футбольному співтоваристві останнім часом. Не обійшлося без експромтів, гострих дискусій і цікавих висловів.

Ігор Суркіс про...

... виступ «Динамо» в чемпіонаті


Чому ми програли «Закарпаттю»? Ми просто не хотіли їх перемогти. Довелося разом із Валерієм Газзаєвим знайти потрібні важелі дії на гравців, які змусили б команду перемагати. Чи задоволений я грою «Динамо» в останніх матчах? Скажу відверто – ні. В моєму уявленні, гра «Динамо» має бути більш видовищною, агресивною й результативною.

... трансфери

Нам потрібен нападник. Гострий, швидкісний, забивний. Іноді навіть доводиться жалкувати, що минулого літа ми віддали Бангура. Та зате запросили Шевченка, роль якого в команді зараз дуже велика. Ще нам потрібен плеймейкер. Хоча Валерій Георгійович (Газзаєв, - прим.ред.) говорить, що гравців під таким прізвищем він не знає,
скажу інакше – нам потрібен гравець творчого плану.

... Андрія Шевченка

Це найкращий трансфер «Динамо» за останнє десятиріччя. Я вважаю, він вчинив дуже патріотично, повернувшись до «Динамо». Знаю, Андрій хоче грати у футбол і буде це робити, поки дозволить здоров’я.

... поле стадіону «Динамо»

10 травня, наступного дня після закінчення чемпіонату, ми розпочнемо заміну поля стадіону «Динамо». «Постелимо» нову траву, почекаємо, поки вона приживеться. Все це займе близько чотирьох-п’яти тижнів. Отже в новому сезоні будемо грати на якісно новому покритті. Хочеться, щоб аналогічно вчинили й у інших містах. Адже інколи доводиться грати на полях, які такими й назвати не можна.

... Луческу в «Динамо»?

Скажу вам, що в житті буває всяке. Кваліфікація Луческу особисто в мене не викликає сумнівів, це він довів своєю багаторічною роботою в «Шахтарі» й у інших командах. Проте вести з ним якісь переговори із приводу роботи в «Динамо» в мене й у думках не було. За тією лише причиною, що зараз біля керма «Динамо» кваліфікований наставник, якому повністю довіряю і з яким пов’язую, щонайменше, плани клубу на найближчі два роки.

Програму «Третій тайм» з інтерв’ю із президентом «Динамо» Ігорем Суркісом дивіться на телеканалі ICTV в суботу, 24 квітня. Початок о 23:45.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер