Ігор СУРКІС: «Гра з «Генгамом» додає впевненості в майбутнє»

Ігор СУРКІС: «Гра з «Генгамом» додає впевненості в майбутнє»

- Сьогодні був особливий матч. Я ще після першої гри сказав, що якщо команда збереться, буде все гаразд. Команда тим і сильна, що всі б'ються за своїх товаришів. Я всіх привітав, хлопці молодці, але на цьому зупинятися не потрібно. Ми із Сергієм Ребровим помітили, що емоції вельми стримані, тому що хлопці вже думають про матч у неділю. Ми маємо не спочивати на лаврах, а робити команду ще потужнішою та сильнішою.

Дуже зрадів першому забитому м'ячу, він був дуже важливий для впевненості. Ми не мали в першому таймі поховати надію. Команда зіграла грамотно, дисципліновано. Вчасно забили перший м'яч, потім другий. Пропустили, адже футбол без помилок не буває, але відразу забили третій та довели матч до перемоги. Враження зіпсувала витівка вболівальників. Я не знаю, хто та кого провокував, але в жодному разі не можна ставити під сумнів роботу, яку робить уся команда. Моє звернення до вболівальників: у цей непростий час потрібно бути стриманішими. На мій погляд, у нас у країні вже нічого не залишилося, окрім футболу. У той час, коли мільйони вболівальників радіють та переживають, група людей могла зіпсувати свято. Я вважаю, що це неправильно.

Ярмоленко та Беланда отримали триматчеву дискваліфікацію. Звичайно, ми будемо подавати аргументовану апеляцію, на її розгляд поїдуть наші юристи. Будемо відстоювати наших футболістів. Але додає впевненості в майбутнє побачене сьогодні на полі. Команда не складається з одинадцяти футболістів. Завтра жеребкування, подивимося, хто нам випаде, а потім будемо ставити завдання.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер