Ігор Суркіс і Валерій Газзаєв про єврокубковий жереб

Ігор Суркіс і Валерій Газзаєв про єврокубковий жереб

За підсумками жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА 2010/2011, яка відбулася сьогодні у швейцарському Ньоні, за право виходу до групового турніру найпрестижнішого клубного турніру «Динамо» доведеться поборотися з «Аяксом» із Амстердама. Враженнями про суперника поділилися президент «Динамо» Ігор Суркіс і головний тренер Валерій Газзаєв.

Ігор Суркіс: «На цьому етапі не доводиться говорити, жереб був до нас прихильним чи ні. Якщо подивитися на список «несіяних» команд, серед них також є міцні суперники, попастися на яких ніхто не побажає. Та ж «Брага», приміром, може добре попсувати нерви... «Аякс» у будь-які часи вважався лідером голландського футболу, до його гравців придивляються найкращі команди Європи. «Динамо» має з усією серйозністю підійти до обох зустрічей, адже йдеться про одне з найважливіших завдань на сезон – вихід до групового раунду Ліги чемпіонів.

* * *

Валерій Газзаєв: «Рівень усіх учасників достатньо високий»

- Нормальний жереб, – розпочав Валерій Георгійович. – Перед усіма клубами, які виступають у кваліфікаційних раундах, стоїть завдання виходу до групового етапу. Всі клуби однаково готуються для досягнення поставлених цілей. Гадаю, міркувати на даний момент, «той» чи «не той» нам попався суперник, немає сенсу. В цілому рівень усіх учасників достатньо високий, тому будемо готуватися.

- На післяматчевій прес-конференції в Генті, відповідаючи на питання про переваги перед жеребкуванням, ви сказали, що доведеться летіти до Амстердаму. Були якісь передчуття?

- Ні (сміється). Мені поставили питання, на яке потрібне було щось відповісти. А передчуття жодного не було.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер